538

"Ik filmde dat Nielson een tatoeage liet zetten op live radio"

Ruud heeft twee weken op de video-afdeling van 538 gewerkt. Hij was hier als editor, maar werd ook af en toe ingezet om te filmen. Zijn toegevoegde waarde zit in het feit dat hij weet wat hij doet en zo kan bijspringen waar dat nodig is. Lees hier Ruud’s bevindingen:

Laatst heb ik twee weken mee gedraaid bij de video afdeling van 538. Mijn werkzaamheden bestonden hier vooral uit het monteren van video’s. Dit waren meestal formats die 538 op YouTube heeft zoals: On Set, 2-days en De Laatste. Ik zorgde dat de geluidslevels en de kleurcorrectie goed waren, deed de eindmontage en exporteerde de video in alle verschillende formaten. Naast het monteren hielp ik ook met het maken van videos. Ik filmde bij optredens van verschillende artiesten, maar ook bij andere events zoals bij Nielson die een tatoeage liet zetten op live radio.

‘’Ik filmde dat Nielson een tatoeage liet zetten op live radio’’

Ondanks dat ik maar twee weken bij 538 heb gewerkt, heb ik het enorm naar mijn zin gehad. De sfeer heb ik als erg prettig ervaren en ik voelde mij vanaf het begin welkom. Ik kreeg genoeg tijd om mijn werk goed en zorgvuldig af te kunnen maken. Tijdens de live gedeeltes in de radioshow lag de werkdruk hoger. Je moet hier geconcentreerd en secuur werken, omdat er geen fouten gemaakt mogen worden. Mijn toegevoegde waarde voor 538 zat hem, naast mijn werkzaamheden en opgeleverde producten, in het feit dat ik kon bijspringen waar dat nodig was waardoor anderen sneller door konden met bijvoorbeeld montages. Ik vond het een erg leuke ervaring bij 538 en kijk er naar uit om er nog een keer naar toe te gaan.

of

T: